5 praktilist kingisoovitust koolilõpetajale

Kõrvaklapid

iDeal pakub laia valikut kõrvaklappe. Meie kõige popimad on muidugi AirPodsid, aga valikust leiab ka Beatsi kõrvaklappe, mis on suunatud just aktiivsele noorele, kes soovib klappe näiteks sportimiseks, ning Bose kõrvaklapid, millel on väga kiidetud ja täpne helikvaliteet. Uudistootena tulid turule hiljuti Sonos ACE kõrvapealsed klapid, mida kiidavad paljud audiofännid – kõrvaklapid, mis viivad su muusikaelamuse järgmisele levelile ☺ 



MacBook

MacBook on alati hea kingivalik koolilõpetajale, eriti kui lõpetaja plaanib õpinguid uuest õppeaastast jätkata. Arvutiga on kaasas tasuta Apple tarkvara professionaalseks tekstitöötluseks: Pages, Numbers ja Keynote ning juba olemasolevate Microsoft Office dokumentide avamiseks kui ka redigeerimiseks pole vaja eraldi litsentsi osta. Sealjuures saad väga lihtsalt alustada dokumendi või slaidiesitluse tegemist ühelt seadmelt ning jätakata seda teiselt. MacBookidel on palju jõudu ning ka nippe ja trikke, et muuta oma kooli- ja tööpäevad tunduvalt efektiivsemaks. Meie salongitöötajad aitavad valida õige Maci mudeli, arvestades praegusi hobisid ja tulevasi tegemisi. Näitame salongis kohe ka erinevaid nippe, mis aitavad seadmeid tõhusalt kasutada. MacBook on tõeline power-up sinu koolielule!



AirTag

Kingitus võiks olla praktiline ja kasulik ja just seda AirTag on! Eriti kasulik kingisaajale, kes armastab asju ära kaotada. AirTagi saab panna külge pea igale asjale - võtmetele, rahakotile, seljakotile, lemmikloomale, telekapuldile või isegi lemmikjopele. AirTagiga kingid meelerahu, sest juhul kui ongi midagi kaduma läinud, siis näed kiirelt Find My rakendusest, kuhu see jäi. Väga mugav ja lihtne kingitus, sest alati on AirTagi millegi külge panna. Kadunud asjad? Pole probleemi!


iPhone

Uus eluetapp, uus telefon - miks mitte? Praegu on eriti hea aeg iPhone’i soetamiseks ning kinkimiseks, sest kõikidel iPhone'del on super head koolilõpupakkumised. iPhone aitab koolilõpetajal püsida ühenduses pere, sõprade ja klassikaaslastega isegi kui nad kolivad teise linna või riiki. iPhone'lt iPhone'le sõnumite saatmine läbi Messages rakenduse ja tavakõnede ning videokõnede tegemine FaceTime’ga on tasuta - vajalik on vaid internetiühendus. Koolilõpetamine on inimese elus väga oluline verstapost ning iPhone’i kinkimine on äge viis seda saavutust tähistada. iPhone - ühendus uue eluga!


Akupank

Suvi on täis ägedaid muusikafestivale ning põnevaid seiklusi. Tihtilugu võivad nii festivalid kui ka näiteks matkamised olla mitmepäevased ning laadimisvõimalusi alati ei leidu. Siin tuleb appi akupank, mis võiks igal inimesel olemas olla. Mida suurem maht, seda rohkem kordi saad oma seadmeid laadida. iDealist leiad laia valiku akupankasid nii iPhone’ile, iPadile kui ka MacBookile. Eriti mugav on akupank, mida saab kinnitada iPhone külge tänu MagSafe võimaluse - selliselt saad iPhone’I laadida juhtmevabalt. Nutikate lahenduste hulgas on ka akupankasid, millel on päikesepaneel, et päiksepaistelisel päeval väljas olles aku tühjaks ei saaks. Super praktiline, eks?


PS! Kuni 27.06 saad iDealist soetada kõik Apple’i seadmed koolilõpukingiks intressivabalt: 0% intress, 0 € sissemakse, 0 € lepingutasu.

Related products