AirPods 4

Neljanda põlvkonna AirPods kõrvaklapid tutvustati meile täiesti uue disainiga, mis on loodud tuhandete inimeste kõrvakuju järgi. Nii pakutakse mugavust ja paremat sobivust veelgi rohkematele kasutajatele. AirPods Pro mudelitel esmalt tutvustatud Force sensori tunneme ka AirPods 4 mudelitel ära, millega saame lihtsa vajutusega play/pause funktsiooni, vastata kõnedele või ka lülitada sisse mürasummutuse või transparency režiimi. Just! Lugesime õigesti. Airpods 4 kõrvaklappe on nimelt võimlaik valida 2 eri mudeli vahel, mille erinevusteks on just mürasummutuse võimalus.

Olenemata aga mudelist on neil mõlemil uus H2 kiip, mis täiustab helikvaliteeti, pakkudes selgemat ja rikkalikumat kuulamiskogemust. Sellele aitab ka kaasa uus akustiline disain, kõrvaklapi sisemuses.


Kõnede/koosolekute jaoks on uuendatud mikrofon, kuid tänu H2 kiibile on sisse ehitatud ka masinõppel põhinev režiim - Voice Isolation. See on eraldi mikrofoni heliprofiil, mida saab kõne ajal sisse lülitada, et vähendada taustamüra. Olukorrad, kus varasemalt olime ummikutes-, tuulise ilma käes- või rahvarohketes kohvikutes jännis, et meid ei kuulda hästi, siis nüüd Voice Isolation suudab meie kõne vastaspoolele välja filtreerida meie häält .


Kõik need uuendused suudavad ka töötada sama pika akukestvusega nagu varasemalt - 5 tundi. Muutusi näeme aga komplektis kaasas olevad laadimiskarbis, kus on USB-C laadimise pistik ning juhtmevaba laadimine on ka võimaldatud mürasummutusega versioonil. Ka on laadimiskarp natuke pisem ja kergem. Mürasummutusega versioonil leiame ka pisikesed avad kõlari jaoks. Sellel mudelil on nimelt ka Find My funktsiooni võimalus, juhul kui peaksime karbi kaotama, võime selle hõlpsalt ülesse leida oma iPhone’iga.

Related products