iDeal avas Narvas uue esindussalongi: märgiline samm üleriigilises laienemisplaanis

Eesti juhtiv Apple'i toodete edasimüüja ning Premium Partner iDeal avas Narvas, Astri Keskuses uue esindussalongi, mis tähistab ettevõtte kaheksandat iDeali esindus Eestis. Uue salongi avamine on iDeali esimene samm laienemisel uutesse linnadesse, kuna senised esindussalongid on tegutsenud peamiselt Tallinnas ja Tartus.

Ettevõtte tegevjuht Antti Adur tõi esile Narva esinduse avamise strateegilise tähtsuse: "Narva iDeal on meile märgilise tähendusega ning tähistab meie üleriigilise laienemisplaani esimest sammu. Kui Eesti jaoks on Narva esindus meie üheksas (koos Valge Klaari esindussalongiga Tallinnas), siis kogu meie C&C grupi jaoks on see 103. esindus Euroopas. Oleme saanud Narvas sooja vastuvõtu osaliseks ning lubame anda endast parima, et viia Apple'i kasutajakogemus Ida-Eestis kõrgeimale tasemele."

iDeal Group AS loodi 1993. aastal ja oli esimene Apple'i maaletooja Eestis. Tänaseks on ettevõttel rohkem kui 30-aastane kogemus ja see on vanim Apple'i edasimüüja regioonis. Olles ainus Apple Premium Partner regioonis, seab iDeal eesmärgiks olla parim Apple’i toodete müüja ja asjatundja Eestis, pakkudes klientidele Apple'i kõrgemate standardite kohast teenindust ja lahendusi.

iDeal Group AS’ haldab lisaks Eesti esindustele ka iDeali salonge Lätis ning 1Store esinduskauplusi Soomes, olles seeläbi suurim Apple Premium Reseller Soomes. Alates käesoleva aasta 29. veebruarist kuulub iDeal Group AS Euroopa suurima Apple Premium Partneri, C&C S.p.A. gruppi, mis kinnitab ettevõtte juhtpositsiooni ja pühendumust kvaliteedile kogu regioonis.

Vaata meeleolukat avamispäeva videost ja galeriist!