iDeal tutvustas klientidele uusi Apple’i seadmeid

20.09 varahommikul tulid Eestis müügile Apple'i uusimad seadmed: iPhone 16 seeria telefonid, Apple Watch Series 10, Apple Watch Ultra 2 ja AirPods 4.

Tooteid tutvustati esmaskordselt 9. septembril toimunud globaalsel pressiüritusel ning tänasest on seadmed saadaval kõikides iDeali salongides üle Eesti ning iDeali veebipoes. 

Uute toodete tähistamiseks korraldas iDeal eksklusiivsed lansseerimisüritused viies linnas ja kahes riigis: Eestis Tallinnas, Tartus ja Narvas ning Lätis Riias ja Daugavpilsis. iDeali klientidel ja koostööpartneritel oli ainulaadne võimalus olla esimestena maailmas tunnistajaks Apple’i uusimatele innovatsioonidele.

iDeali Eesti tegevjuhi Antti Aduri sõnul oli Eesti üks esimesi turge, kus uued Apple'i seadmed lahti pakiti. „Apple'i seadmetel on Eestis palju fänne ning meil on hea meel, et Eesti oli üks esimesi riike, kus need tooted müügile jõudsid. Ma usun, et uued seadmed vastavad ideaalselt ka kõige nõudlikumate kasutajate ootustele,“ ütles Adur.


iDeali eksperdid tutvustasid kohalolijatele uute toodete innovaatilisi lahendusi ning tehnoloogilisi täiendusi. Hommiku üks põnevamaid hetki oli fotograafide poolt juhitud spetsiaalsed koolitused, kus õpetati kasutama iPhone’i professionaalseks pildistamiseks.


Alates reedest ootab iDeal kõiki huvilisi uute toodetega tutvuma.


Related products