iDealist saab C&C

Meil hea meel teatada, et 2025. aasta esimeses pooles liiguvad nii iDeali kui Valge Klaari salongid ja ärikliendiosakond ühise C&C kaubamärgi alla, millega teenindame edasi nii era- kui ärikliente, hoolduse kliente ning haridusasutusi üle Eesti.

Meie esmaklassiline Apple’i seadmete ja aksessuaaride valik ning professionaalsus jäävad samaks. Meie missiooniks on luua ja pakkuda oma klientidele uuenduslikke lahendusi, mis ületavad ootusi ning aitavad neil olla edukamad koos meiega. Tänu C&C teadmistele ja kogemustele saame tuua turule uusi teenuseid, laiendada oma teadmisi veelgi põhjalikumalt ning pakkuda klientidele parimat kõik ühes ostukogemust.

Meie südameasi on tagada sujuv üleminek kõikidele meie klientidele. Üleminek C&C kaubamärgile toimub järk-järgult järgmiste kuude jooksul. Täpsemat infot jagame meie veebilehel, uudiskirjades, sotsiaalmeediakanalites ja salongides.

Mõistame, et muutused võivad tekitada küsimusi. Oleme oma klientide jaoks alati olemas ja vastame hea meelega kõikidele küsimustele. Kõik küsimused on teretulnud!

Parimate soovidega,
C&C Eesti OÜ (endise nimega iDeal Group AS)

C&C poodide asukohad Euroopas

C&C

C&C on 2001. aastal asutatud Euroopa suurim Apple Premium Partner edasimüüja, millel on kokku 102 Apple’i kauplust kuues erinevas riigis: 48 Itaalias, 22 Prantsusmaal, 14 Rootsis, 8 Eestis, 6 Lätis ja 4 Soomes. C&C üle 1000 töötaja teenindavad nii era- kui ärikliente ja haridusasutusi üle kogu Euroopa.


Loe  lisa