iOS18 ja AI

iOS18

iOS 18 pakub rohkem viise rakenduste kohandamiseks, meie koduekraanil. Sealhulgas dark mode rakenduste ikoone, valitavaid värviteemasid ja suuremaid ikoone. Lisaks saab rakendusi ka Face ID-ga lukustada, mis annab lisakihi turvalisust.

Control Center on muutunud mitme leheküljeliseks seadistuste aknaks, et juhtida ka muusikat, nutikodu veelgi paremini ja lihtsamini. Lisaks saab kohandada ka nuppude suurust ja asukohta - Personalised Controls Gallery kaudu. On ka võimalik uusi seadistuste ja kontrolli võimalusi leida. Sealhulgas fonti suuruse ja taskulambi valgusvihu laiuse reguleerimine.

Messages rakenduses on võimalik reageerida sõnumile rohkemate emojidega ja võimalus sõnumeid ka ajastada kuupäeva ja kellaaja järgi. Apple lisas ka Messages rakendusse RCS toe võimaluse, millega saab Android kasutajatele saata rohkema infoga sõnumeid, fotosid ja videosid.

Mail on saanud uue disaini ja kirjad jaotatakse nüüd kategooriatesse nagu Primary, Transactions, Updates ja Promotions.

Mängurid saavad rõõmustada, sest tutvustati uut režiimi - Game Mode. See vähendab mängupultide ja Bluetooth kõrvaklappide viivist. Lisaks anti teada, et on palju uuemaid mänge jõudmas ka varsti Apple’i seadmetele.

Photos rakendus on uue disainiga ja pakub uusi otsingufiltreid fotode sirvimiseks ning sündmuste järgi kogumike vaatamiseks.

Reminders funktsioonid on kolinud Calendar rakendusse, lisades asukohapõhised meeldetuletused.

Apple Intelligence

Apple laiendab oma masinõppe võimekust, kasutades privaatseid Apple’i kiipidega servereid, et tagada andmete turvalisus ja privaatsus. Suuremate masinõppe toimingute jaoks saadetakse ainult vajalikud andmed serverisse töötlemiseks.

Siri on muutunud nutikamaks ja suudab nüüd paremini mõista kasutajaid ning anda juhiseid seadmete kasutamiseks. Uued funktsioonid hõlmavad teksti ümberkirjutamist, rõõmsameelsemaks muutmist, riimumist, õigekirjakontrolli ja pika kirja kokkuvõtete tegemist.

E-mailide vastuste soovitused ja prioriteetsete teadete teavitused muudavad suhtlemise kiiremaks ja tõhusamaks.

Lisaks saab luua generatiivseid pilte ja kasutada integreeritud Chat GPT tuge pea kõikjal.

Related products