Jälgi iDeal Academy tegemisi ja astu ülikooliaastatele vastu uue iPadiga

iDeal Academy on üliõpilastele suunatud programm, mille missiooniks on pakkuda üliõpilastele tuge ja tehnoloogilisi teadmisi Apple seadmete ja programmide näol. Oled hädas presentatsioonide kokkupanemisega või murrad pead, kuidas seadistada oma Mac selliselt, et see lihtsustaks su elu? iDeal Academy brändisaadikud aitavad vastata nii sellistele kui mitmetele muudele Apple’i tipptehnoloogiat puudutavatele küsimustele korraldades webinare, koolitusi, töötubasid ning üritusi ning jagades lihtsalt põnevaid Apple’i nippe, mida sa kindlasti veel ei teadnud.

Deal Academy esimene webinar teemal iPadi nipid ja trikid toimub 17.10.2024 kell 19:00 iDeal Academy Facebooki kontol. Webinar on tasuta ning liitumiseks kliki siia: https://www.facebook.com/iDealEestiAcademy

Hakka jälgima iDeal Academy tegemisi Instagramis, Facebookis ja TikTokis ning võida 500 € ostukrediiti uue iPadi ostuks.
Loosis osalemiseks tuleb jälgida iDeal Academy Instagrami kontot https://www.instagram.com/idealeesti_academy/, leida ülesse loosipostitus, märkida postituse kommentaaridesse kolm sõpra ning vajutada postitusele ,,meeldib“. Võidetud ostukrediiti on võimalik kasutada iPadi ning iPadi lisavarustuse ostmiseks iDeali salongides. Ostusumma vahet ei hüvitata võitjale rahas. Samuti ei ole võimalik vahetada ostusummat raha või muu toote ning teenuse vastu. Loosimine toimub 31.10.2024 ning võitja konto nimi lisatakse vastava postituse alla. Kui võitjaga ei ole võimalik saada ühendust seitsme kalendripäeva jooksul, on C&C EE OÜ-l õigus loosida uus võitja.

Related products