Soeta iDealist Apple Watch ja võida aastane treeningpakett MyFitnessis

Apple Watch Series 10 on kõige õhem ja kergem mudel, mida Apple on siiani loonud.
Kella läbimõõt on vaid 9,7 mm ning kaalub umbes 10% vähem kui varasemad mudelid. Üks silmapaistvamaid uuendusi on ka 30% väiksem kõlar, mis suudab nüüd mängida muusikat ja raadiosaateid otse kellast. Selle juures on suudetud aga ka kellale mahutada suuremad ja uut tüüpi OLED Always-on Retina displei. Sellega ei suudeta mitte ainult pakkuda taustavalgustust kuni 2000 nitti, et päikeselises rannas teavitusi näha, aga ka nüüd võimalust infot lugeda suuremate vaatenurkade alt selgemini ja lihtsamini. See tähendab ka et olukordades, kus tahame diskreetsemad olla, piisab nüüd ainult pilgust oma kellale, et seda lugeda näha.

Kelladel on ka uued ekraanisuurused. Nimelt on uued kellade suurused 46mm ja 42mm ning on endiselt ühilduv ka eelnevate põlvkondade Watch kellarihmadega. Uue Apple Watchiga võib endiselt minna duši alla ja ujuma, tänu oma veekindlusele. Series 10 mudeliga on nüüd lisatud vee temperatuuri sensor kui ka vee sügavuse mõõtmise sensor kuni 6m sügavusele. See lisab jällegi huvitava perspektiivi meie tegevustelepuhkuste ajal, lõunamaa kuurortides snorgeldamas käies aga ka kodumaal, olles talisuplejana.Kiire elutempo juures on oluline, et kella saaks laadida kiiresti – uue kiirlaadimise tehnoloogiaga saab Series 10 aku täis 80% vaid 30 minutiga. Järjest rohkem kasutatakse Apple Watchi võimekust oma unetsükleid ja -kvaliteeti mõõta. Sellisel juhul laetakse kella palju ka hommikuti ning on julgustav teada, et nüüd saab peale hommikuseid toimetusi väga arvestatava akuprotsendiga päeva ette võtta.

Series 10 toob endaga kaasa ka täiustatud tervise jälgimise funktsioonid, nagu näiteks uneapnoe monitoorimine, mis annab märku, kui une ajal tuvastatakse hingamisraskusi. See funktsioon on saadaval ka varasemate mudelite, nagu Series 9 ja Ultra 2, jaoks. Apple Watch Series 10 on saadaval alumiiniumkorpuses, pakkudes värvivalikus Jet Black, Rose Gold ja Silver toone. Neile, kes eelistavad kergemaid materjale, on saadaval ka titaanist versioonid, mille värvitoonid on Natural, Gold ja Slate. Titaanist mudel on 20% kergem kui roostevabast terasest versioon, pakkudes sama tugevust, kuid kergema kaalu eeliseid. Saadavale tulevad ka uuendatud värvitoonidega rihma ning täiesti uus Titaanist Milanese loop rihm, millel on nüüd lukustav pannal, et rihm püsiks alati kindlalt käel. Lisaks on Apple pühendunud jätkusuutlikkusele – Series 10 on süsinikneutraalne, aidates kaasa puhtama tuleviku suunas liikumisele.

iDealis on kuni 3.11.2024 käimas kampaania, mille raames loositakse kõikide Apple Watch ostjate vahel välja kolm MyFitness aastast treeningpaketti. Leia meie e-poest endale sobivaim mudel ning tutvu kampaaniatingimustega siin: https://www.ideal.ee/apple-watch-fitness

Related products