WatchOS 11 ja MacOS Sequoia

WatchOS 11

WatchOS 11 sisaldab uut treeningrežiimi, mis kogub rohkem andmeid ja kasutab masinõpet meie panuse hindamiseks - Effort Rating abil. Uued treeningkoormuse soovitused ja isikupärastatud kokkuvõtted aitavad paremini treeninguid planeerida.

Nädalapäevade kaupa seatavad liikumiseesmärgid ja uued mõõdikute võrdlused toovad välja rohkem trende ja seosed meie liikumiste ja mõõtmiste osas. Smart Stack aken saab rohkem vidinaid, sealhulgas tõlkeäppide, reaalajas tegevuste ja check-in võimalustega, et näiteks automaatselt teavitada kedagi, kui me oma treeningu lõpetame. Lisaks on saadaval uued Photos Watch Face’id, et veelgi rohkem isikupärastada kella meie enda omaks.


MacOS Sequoia

MacOS Sequoia toob kasutajateni Math notes'i, uue Maps rakenduse ja Continuity funktsiooni, mis võimaldab iPhone'i peegeldamist ja kasutamist läbi Maci, ilma et iPhone'i peaks puudutama.

iPhone'i teavitused ilmuvad nüüd otse Mac'is ja iPhone'i ekraan on peegeldamise ajal lukus või standby režiimis. Faile saab liigutada Macist iPhone'i nagu ühest kaustast teise, kasutades iPhone mirroring võimalust.

Uus Tiles funktsioon võimaldab ekraanil olevate akende kiiret kohandamist mugavamaks ülevaateks.

FaceTime’is on uus Presenter preview, mis annab parema arusaama, millist akent videokõne ajal jagatakse, ning videokõnede taustade vahetamise võimalus pakub rohkem valikuid.

Uus Password app koondab kõik paroolid ühte kohta ja sünkroonib neid kõikides seadmetes.

Safari on uuendatud Highlights funktsiooniga, mis toob olulise info nagu telefoninumbrid, e-mailid, aadressid esile nii, et saame kohe neid kasutada. Samuti on ka uus video player, mis toetab picture-in-picture režiimi kõikide videotega.

App Store'is on saadaval rohkem uusi mänge. Kaasa arvatud uus mäng Assasin’s Creed: Mirage, mis on nüüd ka saadaval.

Apple Pay nupp on nüüd saadaval rohkemates veebibrauserites ja sõnumite saatmist saab ajastada hilisemaks.

Related products